Over mij

Hoi! Wat leuk dat je bij mij terecht bent gekomen.

Ik ben Marleen en ik woon met mijn gezin in Assen.
Na 20 jaar als psychiatrisch verpleegkundige te hebben gewerkt heb ik uiteindelijk besloten om mijn hart te gaan volgen en volledig als coach aan de slag te gaan. 

De stap om dit te gaan doen is er niet zomaar gekomen. Jaren geleden heb ik een opleiding gevolgd tot life-coach. Na het afronden van deze opleiding heb ik altijd de droom gehad om andere mensen te kunnen begeleiden op hun pad.

Maar.. het werk en gezinsleven nam me in beslag en ik vond nooit het juiste moment om te beginnen. Ik had de wereld aan belemmerende gedachten en overtuigingen waardoor ik mijzelf continue saboteerde in dit proces.

Totdat ik voor een tweede keer een burn-out kreeg. Dat was voor mij het moment om andere keuzes te maken. Eerst door te onderzoeken waar ik op dat moment stond, hoe ik daar voor een twee keer in terecht was gekomen en wat ik nu anders kon doen om er voor te zorgen dat dit niet nog een keer ging gebeuren.

Ik realiseerde mij dat wanneer ik op dezelfde weg verder zou gaan mijn toekomst vooral meer van hetzelfde zou zijn.

“als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

En wilde ik dat? Nee.. ik wilde vooral goed in mijn vel zitten, een energieke vrouw en moeder zijn, werken vanuit passie maar vooral ook gewoon kunnen genieten van het leven!

Ik heb mij gestort op diverse boeken, trainingen, opleidingen en heb daardoor ontdekt dat ik ZELF mijn allermooiste leven kan creëren door BEWUST te manifesteren. In wezen zijn we allemaal al meesters in manifesteren alleen doen we dit vaak onbewust. En hierdoor is de uitkomst ( je realiteit) vaak veel minder positief dan we graag zouden willen!

Ik heb geleerd en ervaren hoe dit nou precies werkt en wat hier voor nodig is. En geloof me, het is eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld maar je moet het wel weten!!

Laat dat nou precies mijn missie zijn. Mijn kennis en ervaring delen zodat iedereen het kan begrijpen en zelf kan gaan toepassen.

Geluk, energie, genieten van het leven, doen wat je leuk vindt! Ik geloof dat dit voor iedereen is weggelegd!