"Escape uit de ratrace"

Stel, dat er een manier zou zijn waardoor jij die energieke vrouw/ moeder zou kunnen zijn, die goed in haar vel zit. Die zelfvertrouwen heeft en de dingen doet die ze echt leuk vindt. Die haar waardevolle tijd door kan brengen met de mensen die het meest dierbaar zijn. De vrouw die ervaart dat er nog zoveel meer mogelijk is en haar potentie volop benut. De vrouw die ontspannen is en geniet van het leven!!

Zou jij deze vrouw willen zijn?

Zou jij willen ontdekken hoe jij in plaats van het gevoel overgeleverd te zijn aan omstandigheden er zelf voor kunt zorgen dat jij op al deze vlakken jouw mooiste leven kunt creëren?
Zou jij willen ontdekken hoe jij in plaats van het gevoel overgeleverd te zijn aan omstandigheden er zelf voor kunt zorgen dat jij op al deze vlakken jouw mooiste leven kunt creëren?

Wat kun je verwachten ?

• In deze training vertel ik jou alles over de werking van energie en vooral hoe je deze energie voor je kunt laten werken. Bewust leren manifesteren gaat hét verschil maken in het doorbreken van jouw patronen waardoor jij uit de ratrace kunt stappen.

Krijg je inzicht in al jouw belemmerende gedachten en overtuigingen die jou ervan weerhouden datgene te doen wat je graag zou willen doen en hoe jij je graag zou willen voelen.

• Ontdek je hoe je deze belemmerende gedachten en overtuigingen kunt omzetten in helpende gedachten waardoor jij weer in jezelf gaat geloven en jij je door niets meer tegen laat houden om datgene te doen waar je werkelijk blij van wordt.

Ervaar je hoe enorm veel power positieve gedachten en emoties hebben op het creëren van jouw mooiste leven. Hierdoor wordt jij namelijk als een magneet die steeds meer positieve ervaringen naar zich toe zal trekken. Jij neemt de regie terug over jouw leven en de spiraal gaat weer omhoog!

Hoe doe je dat ?

In 6 modules krijg jij dmv audio's en video's alle kennis en tools die jij nodig hebt.

Het oude verhaal over jezelf wordt vervangen door een nieuw verhaal met de beste versie van jezelf!

Bij elke module zit een quantumhypnose die jij op jouw eigen tijd kunt beluisteren zo vaak jij wil. Alleen al deze sessies zullen een enorme impact hebben op jouw onderbewustzijn waardoor je zonder er zelf moeite voor te doen al een positieve verandering zult gaan ervaren.

Bij deelname aan de training wordt je automatisch lid van de besloten community waar jij al jouw vragen kunt stellen, je ervaringen kunt delen en kunt leren van de ervaringen van andere deelnemers.

Na het volgen van de training begrijp jij helemaal hoe manifesteren werkt en weet je hoe je dit elke dag opnieuw kunt gaan toepassen om jouw leven te kunnen creëren vanuit je eigen kracht.

Ik noem manifesteren dan ook wel eens: ‘het beste geheim van het leven’. Het leuke is alleen dat het helemaal geen geheim is want het is gewoon beschikbaar voor jou!

Wordt vandaag de start van jouw mooiste leven?
(beschikbaar september 2024)

Reviews